Εγγραφή της εγγύησης

Συγχαρητήρια και επιτυχία λόγω της αγοράς της ισχυρής συσκευής μας.

Αφού αγοράσετε τη συσκευή από εμάς εδώ, θα εγγραφείτε με ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας και θα λάβετε μια αρχική επιβεβαίωση για την περίοδο εγγύησης που θα λάβετε σχετικά με τη συσκευή που αγοράσατε από εμάς.

Οποιοσδήποτε αγοράζει την πρωτότυπη συσκευή από εμάς, λαμβάνει έναν προσωπικό και εμπιστευτικό κωδικό ο οποίος θα τοποθετηθεί στον καθορισμένο χώρο στο μητρώο για τη μοναδική εγγύηση που βρίσκεται στον ιστότοπό μας. Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι εδώ στον ιστότοπό μας, αυτό είναι το μόνο μέρος που δίνει τελική και απόλυτη έγκριση όσον αφορά την εγγύηση της συσκευής μας.

 

Κανείς άλλος, εκτός από τον ιστότοπό μας, μπορεί να δώσει άδεια η οποία μπορεί να τεθεί σε ισχύ. Η εγγύηση, εκτός από εμάς και / ή τους διανομείς μας, έχει λάβει γραπτή άδεια και πρωτότυπο πιστοποιητικό που εγκρίνουμε, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής υπογραφής της εταιρείας.

Φυσικά, κάθε ερώτηση ή πρόβλημα που έχουμε είναι διαθέσιμη και το πιο σημαντικό, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επαληθεύσετε τη διαδικασία μαζί μας.

%

ΕΓΓΥΗΣΗ

×
Show

Δωρεάν Αποστολή Παγκοσμίως!

Μην Το Χάσετε !

Αγορά Τώρα

GoldAks

Δείτε μας στο