Εγχειρίδιο χρήστη

Συγχαρητήρια

Για την επιλογή της πιο προηγμένης συσκευής στον κόσμο. Δουλεύουμε σκληρά για να καταπολεμήσουμε την παγκόσμια επιδημία παραποίησης / απομίμησης και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το πρωτότυπο προϊόν χωρίς αμφιβολία. Μπορείτε πάντα να ελέγχετε την αυθεντικότητα του προϊόντος σας στον ασφαλή ιστότοπό μας. Ρίξτε μια ματιά στον επαγγελματικό μας οδηγό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το προϊόν που αγοράσατε. Ο οδηγός προορίζεται μόνο εάν έχετε ήδη ένα πρωτότυπο προϊόν GOLDAKS. Εν τω μεταξύ, ελέγξτε τα νέα μας στοιχεία στη σελίδα SUPPORT στην επίσημη ιστοσελίδα μας: goldaks.com – μάθετε από τους ειδικούς μας πώς να εργαστείτε με τις συσκευές μας. επίσης, συνιστάται να εγγραφείτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας στην ιστοσελίδα μας για να λάβετε αποκλειστικές προσφορές και προπαραγγελίες για νέες συσκευές. Να έχετε μια καλή αναζήτηση, η ομάδα GOLDAKS

Ανοίξτε το κουτί

βεβαιωθείτε πως όλα τα μέρη είναι στη θέση τους

 • Μια αδιάβροχη σκληρή βαλίτσα
 • Η συσκευή της κύριας μονάδας με τη συνδεδεμένη λαβή
 • Ηλεκτρικός φορτιστής τοίχου
 • Έξι κεραίες με σύνδεση στη συσκευή
 • Το κουτί ελέγχου με κλιπ για τα παντελόνια
 • Μικρή μονάδα φίλτρου (αν έχετε παραγγείλει).
 • Κάρτα εγγύησης
 • Επαλήθευση σειριακού αριθμού στο πλαίσιο ελέγχου
 • Επαλήθευση σειριακού αριθμού στην κύρια συσκευή
 • Επαλήθευση σειριακού αριθμού στην κάρτα εγγύησης
 • Επαλήθευση σειριακού αριθμού στη μικρή μονάδα φίλτρου
 • Έλεγχος σειριακού αριθμού στο εξωτερικό της βαλίτσας.
 • Κωδικός QR στην κάρτα εγγύησης.
 • Εγχειρίδιο χρήστη GOLDAKS

Προδιαγραφές

Όνομα αναζήτησης: 3D-DDT

Τεχνολογία (LR-TR)

Σύστημα αναζήτησης: μικροϋπολογιστής ελέγχου CPU και αντανάκλασης

αγωγιμότητα και έξυπνος αναπτυξιακός αλγόριθμος P6FE1M.

Εύρος αναζήτησης: μέχρι 5000M

Ανίχνευση βάθους: έως 70M

Ενέργεια: 12V 1600mAh

Συχνότητα προώθησης: 5.6-6KHz

Συχνότητα σήματος: 360-440Hz

Βάρος συσκευασίας: 3 χιλιόγραμμα

Τύπος ανίχνευσης: χρυσός, ασήμι, χαλκός, πολύτιμοι λίθοι.

Υλικό Κελύφους: Αλουμίνιο

Μέγεθος περιβλήματος: Περίπου 39x29x11,5 CM

Μοντέλο προσαρμογέα: KDL-121000

Εισαγωγή προσαρμογέα: 100-240V 50-60Hz 0.3A

Εξαγωγή προσαρμογέα: 12V 1A

Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 ° -40 °

Υλικό θήκης: ip66 πλαστικό αδιάβροχο στρατιωτικού τύπου

Μέθοδοι φόρτισης: Αυτό το όργανο έχει τοποθετημένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, χρόνος φόρτισης 6-8 ώρες.

Εγγραφή της εγγύησης

Συγχαρητήρια και επιτυχία λόγω της αγοράς της ισχυρής συσκευής μας. Αφού αγοράσατε τη συσκευή από εμάς εδώ, θα εγγραφείτε με ασφάλεια στην επίσημη ιστοσελίδα www.goldaks.com και θα λάβετε μια αρχική επιβεβαίωση για την περίοδο εγγύησης που θα λάβετε από εμάς σχετικά με τη συσκευή που αγοράσατε από εμάς. Όποιος αγοράζει την πρωτότυπη συσκευή από εμάς λαμβάνει έναν προσωπικό και εμπιστευτικό κωδικό ο οποίος θα τοποθετηθεί στον καθορισμένο χώρο στο μητρώο για τη μοναδική εγγύηση που βρίσκεται στον ιστότοπό μας. Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι εδώ στον ιστότοπό μας, αυτό είναι το μόνο μέρος που δίνει τελική και απόλυτη έγκριση όσον αφορά την εγγύηση της συσκευής μας. Κανείς άλλος, εκτός από τον ιστότοπό μας, μπορεί να δώσει άδεια που να τεθεί σε ισχύ. Η εγγύηση, εκτός από εμάς και / ή τους διανομείς μας, έχει λάβει γραπτή άδεια και πρωτότυπο πιστοποιητικό που εγκρίνουμε, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής υπογραφής της εταιρείας. Φυσικά, κάθε ερώτηση ή πρόβλημα που μπορεί να έχετε στη διαδικασία – σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επαληθεύσετε τη διαδικασία μαζί μας.

Έλεγχος Γνησιότητας

Αρχικά, ελέγξτε τη γνησιότητα του προϊόντος με τον αριθμό σειράς στην κάρτα εγγύησης. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ σημαντική λόγω φημών παραχάραξης. Βοηθήστε λοιπόν να καταπολεμήσουμε την παραχάραξη εισάγοντας τον αριθμό σειράς και κάνοντας εγγραφή στον ιστότοπό μας. Μεταβείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα μας στο goldaks.com για να κάνετε το πρώτο βήμα στη λειτουργία της μοναδικής σας συσκευής. Όσον αφορά τη δυνατότητα παραχάραξης της συσκευής, βεβαιωθείτε ότι ο προσωπικός σειριακός αριθμός της συσκευής εμφανίζεται στις ακόλουθες θέσεις:

1. Στην κορυφή της κύριας μονάδας

2. Στην κορυφή της μονάδας φίλτρου ελέγχου

3. Στο μικρό φίλτρο (αν το αγοράσατε)

4. Στην κάρτα εγγύησης

5. Στην κορυφή της βαλίτσας

Γενική Εξήγηση

Η συσκευή Goldaks με τεχνολογία DDT και δυνατότητες αναζήτησης στην τεχνολογία LR-TR έρχεται με στοχευμένα προγράμματα εργασίας όπως ALL, EPP, PP, TRACKING, LIGHT MODE και πολλά άλλα. Εμείς στη Goldaks δεν συμβιβαζόμαστε με κανέναν τρόπο στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής. Χρησιμοποιούμε τα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας για την επίτευξη προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία μας υπάρχει εδώ και δεκαετίες στον τομέα της ανακάλυψης, της αναγνώρισης μεγάλων αποστάσεων και μεγάλου βάθος. Έχουμε κατασκευάσει προϊόντα για διάφορες βιομηχανίες και διατηρούμε εμπιστευτικότητα για τους σκοπούς της απαίτησης του πελάτη να βρει διάφορες χρήσεις για μεγάλες αποστάσεις και μεγάλα βάθη. Τώρα, διαθέτουμε το προϊόν μας για αναζήτηση, αναγνώριση και ανακάλυψη χρυσού, αργύρου, χαλκού και διαμαντιών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλέξατε να αγοράσετε το κορυφαίο προϊόν στον κόσμο για αυτούς τους σκοπούς. Μετά από πολυετή εμπειρία στα εργαστήρια μας, φτάσαμε σε ένα τελικό προϊόν που επικεντρώνεται κυρίως στην κατανόηση της στοχοθετημένης αναζήτησης, της ταχύτερης και πιο ακριβής ανακάλυψης που παρατηρείται στον κόσμο μέχρι στιγμής. Με τη βοήθεια 6 στοχευμένων κεραιών και μιας SUPER μεγάλης κεραίας, αισθητήρων και των πιο προηγμένων επεξεργαστών στον κόσμο.

Προκειμένου να επιτύχουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα αποτελέσματα, μέχρι ποσοστό επιτυχίας 100%, πρέπει να φτάσουμε στο σημείο ακρίβειας στόχου τουλάχιστον 3 διαφορετικές φορές, 3 απόπειρες από διαφορετικές περιοχές και κατευθύνσεις, δημιουργώντας έτσι ένα είδος σημείου στο έδαφος, σημαδεύουμε τη διασταύρωση όλων των προσπαθειών και έτσι φτάνουμε σε ένα ακριβές και πραγματικό σημείο.

Το μαγνητικό πεδίο της Γης είναι μία από τις φυσικές ιδιότητες της Γης. Το μαγνητικό πεδίο έχει αντίκτυπο σε μια ποικιλία φαινομένων στη Γη, στην ατμόσφαιρά της και στον χώρο που είναι πιο κοντά σε αυτήν. Στο πεδίο αναζήτησης και ανακάλυψης, το χρησιμοποιούμε για να επαναφέρουμε τη συσκευή με την οποία εργαζόμαστε, επαναφέροντας τη συσκευή σε σχέση με το πεδίο που μπορεί να αναζητηθεί. Όταν εκτελούμε σωστή και ακριβή ισορροπία εδάφους στο επιδιωκόμενο έδαφος, θα έχουμε ακριβή αποτελέσματα μέχρι 100% ακριβή και ακριβή επιτυχία. Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση ισορροπίας εδάφους, χρησιμοποιούμε πάντα πυξίδα και στάση στραμμένη προς τα νότια με την πλάτη μας προς τα βόρεια

Μια άλλη συνιστάμενη μέθοδος για τη σήμανση ενός ακριβούς σημείου είναι η λειτουργία της συσκευής από όλες τις πλευρές του σημείου που υποψιάζεστε. Γνωρίζοντας έτσι την πιο ακριβή τοποθεσία έχετε έως και 100 τοις εκατό επιτυχία στην ανακάλυψη του πιο ακριβούς σημείου στο έδαφος του στόχου. Σε αυτή τη μέθοδο, απαιτούμε επίσης τη χρήση ενός μικρού φίλτρου εναντίον βράχων / χόρτων / σιδήρου – αυτό το φίλτρο συμβάλλει σημαντικά στην ακρίβεια του στόχου καθώς και στην ποιοτική ανίχνευση χωρίς παρεμβολές φόντου.

Πρίν ξεκινήσετε

 • Συνδέστε τις 6 κεραίες στη θέση τους στην καθορισμένη τοποθεσία. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή με τις κεραίες περιστρέφεται εύκολα και δεν προκαλεί θόρυβο.
 • Συνδέστε το φορτιστή και φορτίστε το κιβώτιο του φίλτρου ελέγχου όχι περισσότερο από 2 ώρες. στη συνέχεια, φορτίστε την κύρια μονάδα όχι περισσότερο από 6 ώρες.

Ξεκινώντας

Οι σωστές οδηγίες εργασίας

Καιρός Δεν υπάρχει εργασία κατά τη διάρκεια αστραπών και μαύρου ουρανού. Συναισθήματα Μην εργάζεστε κάτω από θυμό και ευερεθιστότητα και ακραίες συναισθηματικές επιπτώσεις. Ένδυση Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται φορώντας ρούχα από βαμβάκι μόνο. Ηλεκτρικές συσκευές Δεν εργαζόμαστε γύρω από ηλεκτρικές συσκευές όπως τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα, ραδιόφωνα κ.λπ. Δερμάτινα παπούτσια Συνιστάται ιδιαίτερα να μην φοράτε δερμάτινα υποδήματα κατά τη χρήση του προϊόντος. Γλώσσα σώματος Πάντοτε να είστε βέβαιος ότι στέκεστε ευθεία και η πλάτη σας είναι ίσια. Η διάταξη αυτή είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ

Πρέπει να διαβάσετε και να κατανοήσετε το Εγχειρίδιο Χρήσης πριν ξεκινήσετε.

● Πρέπει να εξασκηθείτε αρκετές φορές πριν το χρησιμοποιήσετε.

● Φυλάσσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος 15-40 ° C 5% -70% υγρασία.

● Μη φοράτε κοσμήματα κατά τη λειτουργία της συσκευής.

● Μην χρησιμοποιείτε το κινητό τηλέφωνο κοντά στη συσκευή.

●Μην εργάζεστε κάτω από καλώδια υψηλής τάσεως.

● Μην εργάζεστε πάνω από γραμμές ρεύματος ή νερού.

Πρώτα βήματα

Φίλτρο Anti Iron / Rocks / Nuggets

Φίλτρο με πολύ υψηλές δυνατότητες φιλτραρίσματος μέχρι 100% ακρίβειας και ήπιας ακρίβειας φιλτραρίσματος. Όταν εργάζεστε με αυτό το φίλτρο, ακολουθήστε τις ακριβείς οδηγίες χρήσης ως εξής. Συνιστάται η τοποθέτηση του φίλτρου στο έδαφος, έτσι ώστε το φίλτρο να στέκεται σε σταθερή θέση στο έδαφος και όταν η κεραία είναι στραμμένη προς τα πάνω ή / και προς την πλευρά, αλλά σε αυτή την περίπτωση – είναι σημαντικό να στραφεί προς την πλευρά της αναζήτησης. Η απόσταση αναζήτησης όταν χρησιμοποιείτε αυτό το φίλτρο πρέπει να απέχει έως και 100 μέτρα από το εργαλείο αναζήτησης. Αν απομακρύνεστε από αυτή την απόσταση, πρέπει να επιστρέψετε και να αλλάξετε τη θέση του φίλτρου στο έδαφος, ώστε να βρίσκεται σε λογική απόσταση από την αναζήτηση. Το φίλτρο έχει υπέροχες, ακριβείς και επαληθευμένες δυνατότητες ανίχνευσης 3 φορές το δευτερόλεπτο. Αυτός ο αλγόριθμος έχει ως αποτέλεσμα μεγάλα αποτελέσματα αναγνώρισης και πιθανώς τα καλύτερα αποτελέσματα ταυτοποίησης στον κόσμο για αυτές τις ουσίες. Το φίλτρο έχει άμεση επαφή με την κύρια συσκευή. Αφού καταλάβετε πώς λειτουργεί η συσκευή και σύμφωνα με ορισμένες αρχές και γνωρίζετε τα όριά της – έχετε ακριβή αποτελέσματα και μια εύκολη και βολική αναζήτηση.

Ισσοροπία εδάφους

● Το πιο σημαντικό βήμα είναι η επαναφορά και η βαθμονόμηση της συσκευής

● Πρέπει να το κάνετε αυτό όταν στέκεστε όρθιοι και βεβαιωθείτε ότι στο έδαφος κάτω από σας δεν υπάρχουν καθόλου μέταλλα.

● Τοποθετήστε τη μονάδα Anti-Nuggets / Iron / Rocks στη σωστή θέση στην καθορισμένη περιοχή αναζήτησης.

● Βεβαιωθείτε για τη θέση σας στις κατευθύνσεις βορρά-νότου όπως περιγράφεται σε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης σχετικά με το μαγνητισμό της γης.

●Χαμηλώστε και ρυθμίστε την όψη της συσκευής – με την όψη προς τα κάτω – κρατήστε σε ευθεία το βραχίονα.

● Ανοίξτε τη συσκευή με το διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης.

● Ανοίξτε τη μονάδα ελέγχου φίλτρου με το πλήκτρο ενεργοποίησης on \ off.

● Επιλέξτε μέθοδο αναζήτησης,

● Μείνετε 3 δευτερόλεπτα στη θέση αυτή και, στη συνέχεια, σηκώστε τη συσκευή σε ορθή γωνία 90 μοίρες μπροστά σας.

● Επαναλάβετε αυτό το βήμα 3 φορές.

● Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα και θα πρέπει να καταλάβετε ότι αν η συσκευή δεν έχει βαθμονομηθεί και επαναφερθεί, η απόδοσή της δεν έχει νόημα.

Σας συνιστούμε να συνεχίσετε να επαναφέρετε και να εξισορροπήσετε τη συσκευή σας στη λειτουργία “tracking mode“. Ακολουθήστε τις οδηγίες “tracking mode” λεπτομερώς. Μια άλλη σημαντική συμβουλή είναι η σύνδεση του υλικού που θέλετε να αναζητήσετε κοντά στο κουτί ελέγχου / φίλτρου της συσκευής κατά τη διάρκεια της επαναφοράς στη λειτουργία “tracking mode“.

Σημάδια Κλειδιά

DDT – 3D τρισδιάστατη τεχνολογία ανίχνευσης για την πιο προηγμένη αναζήτηση και ανακάλυψη στον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένης της απόστασης, του βάθους και του στόχου.

ALL– Ο ορισμός αυτής της έννοιας είναι μια γενική αναζήτηση με τις υψηλότερες και βαθύτερες δυνατότητες ταυτοποίησης στον κόσμο σήμερα.

LR-TR – Μεγάλες αποστάσεις μέχρι 5000 μέτρα ως θόλος που κάθεται πάνω από τη συσκευή σε 360 μοίρες γύρω από αυτή. Οι κεραίες συγκρίνονται με τις πιο προηγμένες κεραίες που συνδέονται με βελτιωμένους επεξεργαστές και προχωρούν προς την ανίχνευση, την ανίχνευση και τις δυνατότητες αναζήτησης που δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι τώρα στον κόσμο.

EPP

Βελτιωμένη έκδοση για PP μόνο Εδώ είναι το super mode ένας Δείκτης ανιχνευτή πολύ ακριβής και με τρελό τρόπο Αυτός ο τρόπος χρησιμοποιείται κυρίως για μικρές αποστάσεις, επειδή οι δυνατότητες μετατόπισης των ανθρώπων δεν επιτρέπουν την εργασία με αυτόν τον τρόπο για μεγάλες αποστάσεις.

PP – Ακριβής δείκτης που χρησιμεύει ως πολύ υψηλή και πολύ ακριβής επιλογή ανίχνευσης. Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει ένα είδος ακτίνας λέιζερ που πηγαίνει προς το στόχο και όσο πιο μακριά είναι η απόσταση, η παραμικρή κίνηση στο όργανο μπορεί να φτάσει σε μια κίνηση ανίχνευσης μέχρι εκατοντάδων μέτρων.

P6FE1M –Επεξεργασία έξι συχνοτήτων κάθε δέκατο του δευτερόλεπτου.

ANTI FILTER -Φίλτρο για να σιωπήσετε και να προκαλέσετε την εξαφάνιση διάφορων τύπων ανακαλύψεων όπως: βράχοι, σίδερο και ψήγματα και, συνεπώς, να προκαλέσετε τη συγκέντρωση της συσκευής αποκλειστικά στον μεγάλο σκοπό.

Τρόπος 1 – PP

 • Αναζήτηση μέχρι και 100 μέτρα
 • Αναζητήστε βαθιά στο έδαφος μέχρι 3 μέτρα

1.X/180°

2.X/45°

3.X/90°

Οδηγίες:

● Το ζεύγος των εμπρόσθιων κεραιών χρησιμοποιείται για την αναζήτηση, την ανίχνευση και την επικεντρωμένη στο στόχο αναγνώριση, στο βαθμό που ο στόχος πρέπει να ανταποκρίνεται σε απευθείας γραμμή με αυτές τις κεραίες ως αόρατη δέσμη λέιζερ. Συνεπώς, η λειτουργία και η αναζήτηση πρέπει να διεξάγονται με μεγάλη προσοχή χωρίς περιττές διακυμάνσεις, με έμφαση στην εστίαση και τη σταθερότητα.

● Οι άλλες κεραίες χρησιμοποιούνται για να αναζητήσουν μια ευρύτερη, βαθύτερη απόσταση και να αυξήσουν την ένταση της ανίχνευσης και της ανακάλυψης και στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται επίσης ως πολλαπλάσια ισχύος.

● Σημειώστε ότι σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείτε μια αναζήτηση σύμφωνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά λειτουργίας αναζήτησης και δεν μπορείτε να εκτελέσετε έναν τύπο αναζήτησης διαφορετικό από αυτόν τον τρόπο λειτουργίας.

Τρόπος 2 – PP

 • Αναζήτηση μέχρι και 50 μέτρα
 • Αναζητήστε βαθιά στο έδαφος έως και 6 μέτρα

1.X/180°

2.X/45°

3.X/90°

Οδηγίες:

● Το ζεύγος μπροστινών κεραιών χρησιμοποιείται για την αναζήτηση, την ανίχνευση και την ταυτοποίηση του στόχου στο βαθμό που ο στόχος πρέπει να ανταποκρίνεται σε απευθείας γραμμή με αυτές τις κεραίες ως αόρατη δέσμη λέιζερ. Συνεπώς, η λειτουργία και η αναζήτηση πρέπει να διεξάγονται με μεγάλη προσοχή χωρίς περιττές διακυμάνσεις, με έμφαση στην εστίαση και τη σταθερότητα.

●Αυτές οι κεραίες που πλησιάζουν άμεσα τη Γη χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση μεγαλύτερου βάθους σε όλους τους τύπους εδάφους.

● Οι άλλες κεραίες χρησιμοποιούνται για να αναζητήσουν μια ευρύτερη, βαθύτερη απόσταση και να αυξήσουν την ένταση της ανίχνευσης και της ανακάλυψης και στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται επίσης ως πολλαπλάσια ισχύος.

● Σημειώστε ότι σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείτε μια αναζήτηση σύμφωνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά λειτουργίας αναζήτησης και δεν μπορείτε να εκτελέσετε έναν τύπο αναζήτησης διαφορετικό από αυτόν τον τρόπο λειτουργίας.

Τρόπος 3 – PP

 • Αναζήτηση μέχρι 10 μέτρα
 • Αναζητήστε βαθιά στο έδαφος έως και 12 μέτρα

1.X/180°

2.X/90°

3.X/90°

Οδηγίες:

● Το ζεύγος μπροστινών κεραιών χρησιμοποιείται για την αναζήτηση, την ανίχνευση και την ταυτοποίηση του στόχου στο βαθμό που ο στόχος πρέπει να ανταποκρίνεται σε απευθείας γραμμή με αυτές τις κεραίες ως αόρατη δέσμη λέιζερ. Συνεπώς, η λειτουργία και η αναζήτηση πρέπει να διεξάγονται με μεγάλη προσοχή χωρίς περιττές διακυμάνσεις, με έμφαση στην εστίαση και τη σταθερότητα.

●Αυτές οι κεραίες που προσεγγίζουν απευθείας τη Γη (4 κεραίες) χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση μεγαλύτερου βάθους σε όλους τους τύπους εδάφους.

● Οι άλλες κεραίες χρησιμοποιούνται για να αναζητήσουν μια ευρύτερη, βαθύτερη απόσταση και να αυξήσουν την ένταση της ανίχνευσης και της ανακάλυψης και στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται επίσης ως πολλαπλάσια ισχύος.

● Σημειώστε ότι σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείτε μια αναζήτηση σύμφωνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά λειτουργίας αναζήτησης και δεν μπορείτε να εκτελέσετε έναν τύπο αναζήτησης διαφορετικό από αυτόν τον τρόπο λειτουργίας.

Τρόπος 4 – EPP

 • Αναζήτηση μέχρι 1 μέτρο
 • Αναζητήστε βαθιά στο έδαφος έως και 24 μέτρα

1.X/90°

2.X/90°

3.X/90°

Οδηγίες:

● Αυτή είναι μια από τις πιο απαιτητικές καταστάσεις από τους πελάτες μας. Η ζήτηση για δυνατότητες ανακάλυψης, ανίχνευσης και ταυτοποίησης σε μεγαλύτερα βάθη από ό, τι στο παρελθόν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψουμε μια νέα κατάσταση με τις βαθύτερες δυνατότητες ανίχνευσης και εξερεύνησης μέχρι και 1 τετραγωνικό μέτρο. Δυνατότητες ανακάλυψης βάθους μέχρι και 24 μέτρων!

● Αυτές οι κεραίες που προσεγγίζουν απευθείας τη Γη (6 κεραίες) χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση μεγαλύτερου βάθους σε όλους τους τύπους εδάφους.

● Σημειώστε ότι σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείτε μια αναζήτηση σύμφωνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά λειτουργίας αναζήτησης και δεν μπορείτε να εκτελέσετε έναν τύπο αναζήτησης διαφορετικό από αυτόν τον τρόπο λειτουργίας.

Τρόπος 5 –  ALL

 • Αναζήτηση μέχρι 5000 μέτρα
 • Αναζητήστε βαθιά μέσα στο έδαφος μέχρι 70 μέτρα

1.Y/180°

2.Y/45°

3.Y/90°

Οδηγίες:

● Το ζευγάρι των μπροστινών κεραιών χρησιμοποιείται για αναζητήσεις με προσανατολισμό τους. Αυτές οι κεραίες έχουν τις πιο προηγμένες δυνατότητες ανίχνευσης στον κόσμο και συνδέονται με έναν προηγμένο επεξεργαστή με προηγμένες αλγοριθμικές δυνατότητες για την επίλυση του ζητήματος της ταυτοποίησης, της ανακάλυψης και της αναζήτησης ενώ δίνουν προσοχή στην ταχύτερη ταχύτητα στο πεδίο. Η ακρίβεια και η ταχύτητα είναι το όνομα του παιχνιδιού μας.

● Οι δύο μεσαίες κεραίες είναι από τα πιο εκτεταμένα ονόματα αναζήτησης, όπως και οι δύο οπίσθιες κεραίες που γυρίζουν προς τη Γη ειδικά για να αναζητήσουν τρελά βάθη που δεν έχουν ακόμη εξερευνηθεί.

● Σημειώστε ότι σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείτε μια αναζήτηση σύμφωνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά λειτουργίας αναζήτησης και δεν μπορείτε να εκτελέσετε έναν τύπο αναζήτησης διαφορετικό από αυτόν τον τρόπο λειτουργίας.

● Αυτός ο τρόπος λειτουργίας χρησιμοποιείται πολλές φορές και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι μετά τη χρήση του αριθμού 6 είναι σημαντικό να ενεργοποιήσετε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας με τον αριθμό 5 ALL.

Τρόπος 6 – TRACKING MODE

 • Προηγμένη επαναφορά γης και κατάσταση ζυγοστάθμισης.
 • Εάν βρίσκεστε σε ορυκτό έδαφος, εργαστείτε για 20 λεπτά σε αυτή την κατάσταση.
 • Σημείωση – Για να ξεκινήσετε την εργασία αναζήτησης μετά από αυτό το βήμα, μεταβείτε στη λειτουργία “ALL 5 Mode” μόνο.

1.Z/45 °

2.Z/45 °

3.Z/45 °

Οδηγίες:

● Αφού ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία, λειτουργεί μόνο στη λειτουργία 5 ALL Μη χρησιμοποιείτε άλλη λειτουργία, επειδή το μηχάνημα έχει προγραμματιστεί έτσι ώστε μετά την λειτουργία TRACKING να λειτουργήσει μόνο στη λειτουργία 5 ALL.

● Αυτός είναι ο τρόπος επαναφοράς της συσκευής στη γείωση επανατοποθετώντας και ενεργοποιώντας την ώστε να ταιριάζει στο συγκεκριμένο υλικό εδάφους ώστε να ρυθμιστεί αντίστοιχα και να μας δώσει ακριβή και αξιοσημείωτα γρήγορα αποτελέσματα.

● Σε οποιεσδήποτε συνθήκες, συνιστάται να πραγματοποιήσετε μια επαναφορά εδάφους όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην αρχή του εγχειριδίου λειτουργίας. Επιπλέον, αν εργάζεστε σε μια περιοχή ορυκτών εδαφών (όπου υπάρχουν πολλά μεταλλικά άλατα και ούτω καθεξής), αυτό είναι γνωστό στο πεδίο αναζήτησης και καθιστά δύσκολη την αναζήτηση των συσκευών. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να εκτελεστεί η ισορροπία εδάφους στο ορυκτό έδαφος χειροκίνητα και επαγγελματικά, ανάλογα με το έδαφος.

● Πρέπει να κρατάτε σταθερά τη λαβή της συσκευής και να τοποθετήσετε τη συσκευή στο έδαφος για αναζήτηση. Τοποθετήστε τη συσκευή έτσι ώστε η λαβή της συσκευής να αγγίζει το ίδιο το έδαφος. Η πιθανότητα επαφής μεταξύ του εδάφους και της συσκευής είναι πολύ σημαντική καθώς η συσκευή κατασκευάζεται με υψηλής ποιότητας μέταλλα επίσης για να γίνεται σωστή σύνδεση όταν η οριζόντια επαναφορά του εδάφους και η λειτουργία της συσκευής γίνεται με τον σωστό τρόπο.

Τρόπος 7 – GOLD LIGHT MODE

 • Κάνετε ταυτοποίηση με σκοπό – χρυσό

1.X/45°

2.X/45°

3.X/45°

Οδηγίες:

● Κεραίες ευθεία προς τα εμπρός για αναζήτηση μέχρι 500 μέτρα και για αναζήτηση βάθους μέχρι 3 μέτρα.

● Κεραίες ευθεία προς τα εμπρός και οι ράβδοι 45 μοίρες προς τα κάτω για να αναζητήσουν αποστάσεις μέχρι 50 μέτρα και αναζήτηση βάθους μέχρι 6 μέτρων.

● Η χρήση αυτού του τρόπου λειτουργίας είναι αποτελεσματική μόνο όταν έχετε εργαστεί με άλλες καταστάσεις για να προσεγγίσετε τον θησαυρό σας. Η παραπάνω κατάσταση είναι μια κατάσταση υψηλής αντοχής, ακρίβειας και θέσης και δεν είναι κατάλληλη για χρήση στην περιοχή χωρίς σκοπό.

Τρόπος 8 – SILVER LIGHT MODE

 • Κάνετε ταυτοποίηση σύμφωνα με το σκοπό – ασήμι

1.X/45°

2.X/45°

3.X/45°

Οδηγίες:

● Κεραίες ευθεία προς τα εμπρός για αναζήτηση μέχρι 500 μέτρα και για αναζήτηση βάθους μέχρι 3 μέτρα.

● Κεραίες ευθεία προς τα εμπρός και οι ράβδοι 45 μοίρες προς τα κάτω για να αναζητήσουν αποστάσεις μέχρι 50 μέτρα και αναζήτηση βάθους μέχρι 6 μέτρων.

● Η χρήση αυτού του τρόπου λειτουργίας είναι αποτελεσματική μόνο όταν έχετε εργαστεί με άλλες καταστάσεις για να προσεγγίσετε τον θησαυρό σας. Η παραπάνω κατάσταση είναι μια κατάσταση υψηλής αντοχής, ακρίβειας και θέσης και δεν είναι κατάλληλη για χρήση στην περιοχή χωρίς σκοπό.

Τρόπος 9 – DIAMOND LIGHT MODE

 • Κάνετε ταυτοποίηση με σκοπό – διαμάντι

1.X/45°

2.X/45°

3.X/45°

Οδηγίες:

● Κεραίες ευθεία προς τα εμπρός για αναζήτηση μέχρι 500 μέτρα και για αναζήτηση βάθους μέχρι 3 μέτρα.

● Κεραίες ευθεία προς τα εμπρός και οι ράβδοι 45 μοίρες προς τα κάτω για να αναζητήσουν αποστάσεις μέχρι 50 μέτρα και αναζήτηση βάθους μέχρι 6 μέτρων.

● Η χρήση αυτού του τρόπου λειτουργίας είναι αποτελεσματική μόνο όταν έχετε εργαστεί με άλλες καταστάσεις για να προσεγγίσετε τον θησαυρό σας. Η παραπάνω κατάσταση είναι μια κατάσταση υψηλής αντοχής, ακρίβειας και θέσης και δεν είναι κατάλληλη για χρήση στην περιοχή χωρίς σκοπό.

Τρόπος 10 – COPPER LIGHT MODE

 • Κάνετε ταυτοποίηση με σκοπό – χαλκός

1.X/45°

2.X/45°

3.X/45°

Οδηγίες:

● Κεραίες ευθεία προς τα εμπρός για αναζήτηση μέχρι 500 μέτρα και για αναζήτηση βάθους μέχρι 3 μέτρα.

● Κεραίες ευθεία προς τα εμπρός και οι ράβδοι 45 μοίρες προς τα κάτω για να αναζητήσουν αποστάσεις μέχρι 50 μέτρα και αναζήτηση βάθους μέχρι 6 μέτρων.

● Η χρήση αυτού του τρόπου λειτουργίας είναι αποτελεσματική μόνο όταν έχετε εργαστεί με άλλες καταστάσεις για να προσεγγίσετε τον θησαυρό σας. Η παραπάνω κατάσταση είναι μια κατάσταση υψηλής αντοχής, ακρίβειας και θέσης και δεν είναι κατάλληλη για χρήση στην περιοχή χωρίς σκοπό.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να μάθεις;

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που παρέχονται από μια ποικιλία επαγγελματιών στον τομέα, από κάθε επαγγελματία και από τη δική του μέθοδο λειτουργίας. συνιστούμε μόνο αυτή τη μέθοδο εργασίας και βεβαιωθείτε ότι αν εργάζεστε με τη μέθοδο μας βήμα προς βήμα με μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο μπορείτε να έχετε μεγάλα και ακριβή αποτελέσματα.

Έχω ασκήσει και ακολουθήσει όλες τις οδηγίες που έχετε εισάγει, αλλά η συσκευή δεν λειτουργεί καλά. τι πρέπει να κάνω?

Πρώτα απ ‘όλα, είμαστε χαρούμενοι που προσπαθείτε. Αν επενδύσετε αρκετή σκέψη και προσπάθεια και ακολουθήσετε κάθε τμήμα σε κάθε στάδιο, είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχετε τους καλούς στόχους σας. Μπορείτε να λάβετε επιπλέον συμβουλές από έναν από τους αντιπροσώπους μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχουν μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες;

Ναι, έχουμε μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες. Αγγλικά, Αραβικά, Εβραϊκά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ελληνικά και Κινέζικα. Σύντομα θα δημοσιεύσουμε σε άλλες γλώσσες. Ελπίζουμε ότι αυτές οι μεταφράσεις θα σας εξυπηρετήσουν.

Μπορώ να χειριστώ τη συσκευή όχι σύμφωνα με τα βήματά σας αλλά σύμφωνα με τις επιθυμίες μου;

Δεν το συνιστούμε. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στον κατάλογο των τακτικών βημάτων. Αλλά στην ουσία η συσκευή ανήκει σε εσάς και ως εκ τούτου μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε φυσικά μέσα στο νόμο και βεβαίως δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τα αποτελέσματα που δεν συμβαδίζουν με τις σαφείς οδηγίες μας.

Χρησιμοποιήστε εγκεκριμένες περιοχές

Η υποχρέωσή μας να σας ενημερώνουμε και να σας προτείνουμε να αναζητήσετε περιοχές. Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν ιστότοπο που εξυπηρετεί όλους τους πελάτες στο διαδίκτυο, αναφέρεται γενικά σε αυτό το θέμα. Κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους, τους νόμους σχετικά με τη νομιμότητα της αναζήτησης φυσικών πόρων, τους χαμένους θησαυρούς, την αρχαιότητα, τον ορισμό των αντικειμένων που θεωρούνται αντίκες, τις απαγορευμένες περιοχές αναζήτησης και τις περιοχές που πρέπει να αναζητηθούν, τους κανόνες ανεύρεσης και χειρισμού αρχαιοτήτων. Ενθαρρύνουμε κάθε έναν από τους πελάτες μας να ακολουθούν αυτές τις οδηγίες και νόμους στην περιοχή αναζήτησης που τους έχει οριστεί. Στις περισσότερες χώρες δεν υπάρχουν εξαιρετικοί περιορισμοί σχετικά με αυτό το ζήτημα, αλλά εξακολουθούμε να θέλουμε να επισημάνουμε αυτό το ζήτημα. Ελπίζουμε να έχετε καλές, ικανοποιητικές αναζητήσεις. Η ομάδα της GOLDAKS.

s

Ασφάλεια κατά τη φόρτιση

Προσέξτε όταν χρησιμοποιείτε το φορτιστή. Διαβάστε τις ακριβείς οδηγίες χρήσης που αναφέρονται στο Εγχειρίδιο Χρήσης Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα υπερβείτε τους χρόνους φόρτισης.

U

Περιορισμοί περιοχής αναζήτησης

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Συνιστούμε να ψάξετε για να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή αναζήτησης και να γνωρίσετε τα όριά της. Η προηγμένη συσκευή μας διαθέτει δυνατότητες εκκένωσης μέχρι 5 χιλιόμετρα. Αυτή είναι μια μεγάλη απόσταση, σίγουρα η υψηλότερη και πιο προηγμένη δυνατότητα ανίχνευσης και αναζήτησης στον κόσμο, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν εισβάλετε σε περιοχές που ανήκουν στον ιδιωτικό τομέα και που περιορίζουν τα σύνορα. Φυσικά αυτό είναι μόνο η σύστασή μας. Σίγουρα θα βρείτε θησαυρούς, η ομάδα GOLDAKS.

Κατεβάστε το Εγχειρίδιο Χρήσης μόνο για προσωπική σας χρήση

Όποιος διανέμει το αρχείο παραβιάζει το νόμο

×
Show

Δωρεάν Αποστολή Παγκοσμίως!

Μην Το Χάσετε !

Αγορά Τώρα

GoldAks

Δείτε μας στο