Σχετικά με εμάς

Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες εργαστήκαμε σκληρά και αναπτύξαμε τη συσκευή εντοπισμού GOLDAKS για μεγάλη απόσταση. Τώρα, επιτέλους μπορούμε να εμπορευτούμε το προϊόν μας σε όλους τους πελάτες παγκοσμίως. Αυτό το προϊόν είχε το προνόμιο χρόνων εξαιρετικών φημών που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο σε συνάρτηση με τις δυνατότητες της συσκευής μας της μοναδικής συσκευής GOLDAKS.

Προϊόντα

Συσκευές για την εξεύρεση χρυσού, αργύρου, χαλκού, διαμαντιών, σπηλαίων, σηράγγων και δεξαμενών

Η ομάδα

Μια παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής καθηγητές φυσικής και αρχαιολόγους

Υποστήριξη

Η μόνη εταιρεία που παρέχει service, υποστήριξη και εγγύηση

Έρευνα & Ανάπτυξη

Προηγμένα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης – πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε το επόμενο πράγμα ..

Τους τελευταίους μήνες, ολοκληρώσαμε την υπογραφή της σύμβασης, μια σύμβαση που μας έδωσε συνεργασία στην ανάπτυξη τεχνολογίας ανακάλυψης σκαμμένων σηράγγων. Αυτό είναι τεχνολογικά πρωτοποριακό στον στρατιωτικό και πολιτικό τομέα. Ειδική τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει υπόγειες σήραγγες και σπήλαια, σπηλιές και θύλακες αέριων στο κάτω μέρος της γης. Αυτό είναι καταπληκτικό τεχνολογικά για την εύρεση θησαυρών που βρίσκονται σε μεγάλο βάθος στη γη σε ταφικές σπηλιές, σήραγγες αλλά και για πετρώματα και μέταλλα όπως χαλκός, ασήμι, χρυσός και διαμάντια.

Στο έδαφος υπάρχουν πολλά μέταλλα και διάφορα ορυκτά. Προσφέρουμε μια εμπειρία αναζήτησης για επιχειρηματικούς πελάτες όπως οι εταιρείες εξερεύνησης για εξόρυξη χρυσού καθώς και μια επαναστατική συσκευή για ιδιώτες πελάτες που βλέπουν τη διαδικασία αναζήτησης για χρυσό, ασήμι, χαλκό, διαμάντια, σπήλαια και σήραγγες σαν ένα αγαπημένο χόμπι, προκλητική και ενδιαφέρουσα, μαθαίνοντας παράλληλα την ιστορία μας στη γη. Η ιοντική τεχνολογία είναι η τεχνολογία για την ανίχνευση κατηγοριών μεγάλης εμβέλειας όπως χρυσός, διαμάντι, ασήμι, μέταλλα, σπήλαια και σήραγγες. Η εμπειρία μας εδώ και πολλά χρόνια έχει το τέλειο προϊόν και την καλύτερη ανακάλυψη στον τομέα του θησαυρού.

Τα αποτελέσματα της πρωτότυπης και μοναδικής μας AKS, η οποία οδήγησε σε έναν μεγάλο αριθμό εταιρειών παγκοσμίως που ασχολούνται με την ανακάλυψη του θησαυρού, να έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να μας μιμηθούν με πλαστογραφίες και απάτες εις βάρος πολλών ανυποψίαστων πελάτων. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί η GOLDAKS – η εταιρεία μας είναι η καλύτερη εταιρεία στον τομέα της ανακάλυψης και του εντοπισμού θησαυρού με τεχνολογία TR μεγάλης εμβέλειας. Τεχνολογικά αυτό είναι βασισμένο σε σωματίδια θετικών και αρνητικών ιόντων στον αέρα και στο έδαφος.

Βρήκαμε τον νικητή αλγόριθμο αυτής της τεχνολογίας που έφερε την ακρίβεια του πολλαπλού εντοπισμού θησαυρών σε μεγάλα βάθη. Το προϊόν μας είναι ιδανικό για την εύρεση θησαυρών σε βάθη έως και 30 ποδιών και την ανακάλυψη αρχαίων θησαυρών ή χρυσού σε απόσταση 3000 ποδιών. Συνοπτικά, εάν θέλετε να βρείτε χρυσό θαμμένο ή αρχαίο θησαυρό, αυτό το GOLDAKS είναι χτισμένο για εσάς.

×
Show

Δωρεάν Αποστολή Παγκοσμίως!

Μην Το Χάσετε !

Αγορά Τώρα

GoldAks

Δείτε μας στο